F�rum / Ezüstkolloid
Ugr�s oldalakra: [[1], 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39] | Id�ben cs�kken� |
fairi | priv�t | 2009.07.16. 00:51 | v�lasz | (#36254) | |
http://pentamax.eu/1000/?velem eny=1
"Kipróbáltam, hogy az aranykolloid tényleg növeli-e az agy teljesítményét és az IQ-t. Azt olvastam, hogy három hónap szedés után 20%-al nõhet az IQ. Én egy hónap után 16,5%-os növekedést mértem, ami nagyon jól jött, mert simán átmentem egy vizsgámon, ami korábban eléggé neccesnek tûnt!" Ezüstkolloid smafu,arany a király,ettõl még az IQ-d is nõ:) |
Sanya v�lasza senki (22:32) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.28. 22:45 | v�lasz | (#33648) | |
te hogy vetõdtél erre? |
senki v�lasza fairi (12:00) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.06.28. 22:32 | v�lasz | (#33640) | |
oké, és muterod ...?
|
Sanya v�lasza tamas55 (13:45) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.28. 13:47 | v�lasz | (#33527) | |
Szakmai felkészültségére újabb bizonyíték, hogy azt képzeli, hogy a mellprotézist gumiból csinálják.
Persze lehet, hogy a leningrádi katonai felcserépzõn még úgy tanították :-) |
tamas55 v�lasza Sanya (12:10) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.28. 13:45 | v�lasz | (#33526) | |
Ez a duda nem az a duda, amire bagolynevu forumtarsunk gondolt, ez valoban szakmai cikk. |
Sanya v�lasza tamas55 (06:13) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.28. 12:10 | v�lasz | (#33493) | |
"A gumidudakat nelyik tudomanyos es szakmailag biralt lapban publikaltak?"
Silicone Breast Implants and Anaplastic Large T-Cell Lymphoma—Reply de Jong and van Leeuwen JAMA.2009; 301: 1227 :-D |
tamas55 v�lasza dr Bubó (11:43) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.28. 06:13 | v�lasz | (#33411) | |
Te vagy a második, akinek nem válaszolok.
En se neked irok, csak a te hozzaszollasod kapcsan. A kérdéses szakvélemény megrendelõje az OÉTI volt, nem került publikálásra. Publikálásra került pl. Molnár Anikó gumidudáinak története - ez akkor tudomány? Ha egyszer nem kerult publikalasra, akkor nem tudjuk, mi van benne. Nem tudomanyos kozlemeny. A gumidudakat nelyik tudomanyos es szakmailag biralt lapban publikaltak? Maradjunk annyiban, hogy hívd fel. Prof. dr. Kemény Lajost - eetleg az OÉTI-t. Tképp miért nem hívod fel valamelyiket? Félsz? Mitõl? Hogy azt mondják majd, hogy "tényleg, itt van a tudományos jelentés". Es hozzatszik, hogy nem publikus. Semmi kozunk hozza. Javaslom, olvasd a Blikket, Mai Napot, s még néhány sajtószennyet - azok biztosan nagyon "autentikusak". Fura velemnye van Dr. Bubonak arrol, hogy mi a tudomanyos szaklap. Az altala javasoltak nem azok. A nem publikalt belso jelentes sem az. Ebbõl még nem következik, hogy az írás megfizetett hazugság - ha mégis, Amerikában sem kevésbé, mint Magyarországon. Ilyen elõfordulhat ... ez az "evidence based medicine"??? Látod ettõl van hányingerem. Kevesebbet nezzen tukorbe a DoktorBagoly es mulni fog a hanyingere. Nekem is mulik, ha egy ideig nem ir Bubo Ur gyomorforgato igaztalansagokat (tevedest, hazugsagot es aljas hazugsagot). Nem a páciense vagyok, évfolyamtársak voltunk. Na attol mentsen meg mndenkit az eg, aki azt tanulta, amit Bubo Doktor terjeszt itt. Ha evfolyamtarsa normalis tudomanyt tanult, akkor termeszetesen nem vonatkozik ra megveto elutasitasom, csak arra amelyik evfolyamtars a Buboval azonos szinvonalon all. |
Sanya v�lasza Szilágyi András (21:02) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.27. 21:08 | v�lasz | (#33332) | |
gyakran vírusfertõzés, gyakran kevert fertõzés, gyakran bakteriális felülfertõzés alakul ki. Ennek jele lehet a genny megjelenése.
Bubó drámai esetleírásában bõ, purulens váladék volt. ("kifakadt", vagy valami hasonlót írt) Én pedig célzott antibiotikus terápiát írtam, ami magában foglalja a kórokozó identifikálását, reziszteniciavizsgálatát. SZTK-ban, amikor nincs lehetõség és erõforrás erre, akkor pedig széles-spektrumú ab-t kell használni, mert lehet tudni az epidemiológiai vizsgálatokból, hogy az adott idõszakban és területen milyen kórokozók a legerterjedtebbek. |
Szilágyi András v�lasza Sanya (20:41) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.27. 21:02 | v�lasz | (#33329) | |
Minek oda antibiotikum? Legtöbb esetben vírusfertõzés okozza. |
Sanya | priv�t | 2009.06.27. 20:47 | v�lasz | (#33325) | |
a kommunikálásról az a véleményem, hogy egy fórumra azért jelentkezik be egy normális ember, hogy a többi fórumozóval kommunikáljon. Aki "nem áll szóba" neki nem tetszõ személyekkel, az nem érti a fórumozás lényegét, másodsorban szegénységi bizonyítványt állít ki magáról. ugyanis a megsértõdés, "nem szóbaállás" regresszív primitív reakció a stesszre, gyermeki viselkedési séma, a másik izolálásával, kiközösítéssel való büntetéssel. |
Sanya v�lasza jafar (19:44) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.27. 20:41 | v�lasz | (#33324) | |
Kérdés, hogy mennyire nevezhetõ orvosnak, az az egyén, aki saját bevallása szerint a hozzáforduló acut sinusitises beteget nem a szakma szabályai szerint - célzott antibiotikummal - kezeli, hanem ezüstkolloiddal kuruzsolja, veszélyeztetve a beteg életét? |
jafar v�lasza dr Bubó (11:43) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.27. 19:44 | v�lasz | (#33321) | |
"Hogy nem kommunikálsz velem? Jujjjj... Ne ijesztgess!!!"
Nem ijesztgetésnek szántam, egyszerûen tény, hogy nem tudunk kommunikálni. Túl sokat hisztizel. Ráadásul komolyan elhiszed, hogy míg te a betegeid megmentése végett éppen a keresztre szögezed magad, rajtad kívül mindenki a betegek halálát akarja. Nem zavar, hogy te vagy az orvos, a páciensek pedig MI VAGYUNK? Olvasd el a hozzászólásod, amire ezt a választ írtam. Közben tartsd fejben a "stílus maga az ember" kedvenc mondásodat. Te is érzed, amit én? |
Orcas v�lasza Sanya (16:03) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.27. 18:28 | v�lasz | (#33314) | |
A litiumot mennyi ideig kell szedni, hogy egy bizonyos szintet (a hatekonyat) elerjen a verben? |
Orcas v�lasza dr Bubó (11:43) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.27. 18:27 | v�lasz | (#33313) | |
Bubo! Mar megint elszaladt veled a lo.
"Te vagy a második, akinek nem válaszolok." Aztan 2 hozzaszolassal feljebb mar megint ocsarolod tamas55-ot? Ennek mi ertelme van? Csak felmegy a vernyomasod. Miert szeret a magyar ember idegeskedni? A Lidl-s eset jutott az eszembe, amikor az emberek okolre mentek az olcsonak mondott sajtert...ha keves van belole, akkor kelendobb. Nyertes sajttulajdonoskent akar az ember kijonni belole. Ha az elet mas teruletein nem is nyertes, de a sajtert folytatott kuzdelemben az. |
Sanya v�lasza dr Bubó (11:43) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.27. 16:03 | v�lasz | (#33294) | |
Szerintem megint nem vetted be a lítiumodat. |
dr Bubó v�lasza tamas55 (13:26) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.06.27. 11:43 | v�lasz | (#33258) | |
A kérdéses szakvélemény megrendelõje az OÉTI volt, nem került publikálásra. Publikálásra került pl. Molnár Anikó gumidudáinak története - ez akkor tudomány? Maradjunk annyiban, hogy hívd fel. Prof. dr. Kemény Lajost - eetleg az OÉTI-t. Tképp miért nem hívod fel valamelyiket? Félsz? Mitõl? Hogy azt mondják majd, hogy "tényleg, itt van a tudományos jelentés". Vagy csak annak hiszel, ami nyomtatásban megjelent? Javaslom, olvasd a Blikket, Mai Napot, s még néhány sajtószennyet - azok biztosan nagyon "autentikusak". Ha Amerikában élsz, ott is találsz sajtószennyet - mindegyik nyomtatott, tehát hihetsz nekik! Olyan fontos társadalmi problémákkal foglalkoznak, mint pl. Gábor Zsazsa részegen megpofozott egy rendõrt, XY celeb félrekefélt, az amerikai elnököt leszopta egy lengyel lányka, stb. Ezek, tudom, sokkal fontosabbak mint egy OÉTI által egy egyetemtõl megrendelt szakértõi vélemény. Ha ettõl Te "szkeptikusnak" (bocs, "tudósnak")érzed magad, tudok egy jó pszichiátert. Nem a páciense vagyok, évfolyamtársak voltunk. Egyébként a szakértõi véleményeket nem ingyen csinálják - sem Amerikában, sem Magyarországon. Ebbõl még nem következik, hogy az írás megfizetett hazugság - ha mégis, Amerikában sem kevésbé, mint Magyarországon. Ilyen elõfordulhat ... ez az "evidence based medicine"??? Látod ettõl van hányingerem.
|
dr Bubó v�lasza jafar (19:37) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.06.27. 11:20 | v�lasz | (#33249) | |
"A stílus maga az ember" ... a módszer is. Aki tehát csal, annak szava semmit sem ér. Bárminek is nevezed is. Egyébként jól érzed! Azért nem hiszek az "evidence based medicinben", mert látom hogy mennyi közöttük a csaló, aki karrierért, pénzért, hírnévért, stb. profi módon képesek átverni az embert - már akit lehet. Hogy ebben hányan döleglenek bele? Ki a f...t érdekel. Téged biztosan nem. Inkább ringatod magad a "tudós" álmainak hintaszékében. Most Te is átvert vagy, vagy az átverõk közé tartozol? Vagy csak simán vak vagy. Hidd el nem szégyen! Az a szégyen,, hogy még mindig erõlködsz mint buzi a gõzfürdõben. Ez tényleg gáz. Hogy ebbe a topicba hogyan kerüt az atombomba? Mirõl is vitatkozunk? Biztos, hogy a jó topicban vagy? Sztem eltéveszteted a postaládát. Hogy nem kommunikálsz velem? Jujjjj... Ne ijesztgess!!! |
dr Bubó v�lasza tamas55 (05:31) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.06.27. 11:07 | v�lasz | (#33245) | |
Te vagy a második, akinek nem válaszolok.
Indoklás: aki ilyen silány színvonalon ír (és nyilván gondolkodik is), azzal nekem nincs dolgom. Vannak olyan levelezok ezek az oldalon, akik nagyon kulturált formaban kommunikalnak. Sajnos, Te nem ütöd meg a kapásparaszt szinjtét sem (bocsánatot kérek a kapászparaszttól - ez amolyan méltatlan hasonlat, egyátalán nem tükrözi a róluk formált véleményemet). Annyi viszont 100%, hogy aki ilyen sekélyes véleményt képvisel, ne vitatkozzék orvosi témákról. Es ezen az sem valtoztat, ha pl. az USA-ben elsz. Ki nem sz...ja le. Vitakotkozz az uj, atlagosan IQ 50 "honfitarsaiddal": Te megszuntel magyarnak lenni, jobban tenned, ha elhuznal oda, ahol enni kapsz. |
Orcas v�lasza Sanya (15:39) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.27. 01:27 | v�lasz | (#33231) | |
De draga vagy!
Bubonak ceges allast kuldtel, nem akademiai poziciot. Ceghez altalaban nem CV-t kell kuldeni, hanem resume-t, legalabbis az USA-ban. A CV kronologiai sorrendet mutat, hosszan leiro jellegeu, a resume idoben visszafele halado, rovid, inkabb motivacios jellegu. Ez ingyen van. Career objectives: http://leo.stcloudstate.edu/re sumes/resumeobject.html Hogyan keszitsunk jol kinezo resumet: http://www.lifeclever.com/give -your-resume-a-face-lift/ |
Sanya v�lasza dr Bubó (15:20) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.26. 15:39 | v�lasz | (#33168) | |
Kedves Bubó!
Találtam neked egy megfelelõ poziciót: Head of Evidence Based Medicine Részletek itt: http://www.pharmiweb.com/caree rs/results.asp?ROW_ID=482264 ha nem tudod elolvasni, segítek, sõt a cover letteredet és a CV-det is összerakom. (felcserképzõt átnevezzük Sorbonne-nak) ;-) Ja, "tiszteletdíjam" 1.000€/óra |
fairi v�lasza senki (08:43) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.26. 12:00 | v�lasz | (#33146) | |
Eddig a szádból egy értelmes mondat nem hangzott el,te mondod Szilágyira h tahó?
Te mi vagy? Modorod primitív,stílusod paraszt,értelmi szint valahol a béka feneke alatt.. |
Sanya v�lasza senki (08:43) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.26. 11:42 | v�lasz | (#33142) | |
Faágra szülik a fõemlõsök a kölykeiket. Aztán azok meg ott ücsörögnek. Aztán jönnek a kuruzslók, kíntornászok és horoszkópkészítõk és kivezetik a tudatlanságból népüket. Persze mocskos szitkokkal buzdítják õket, hogy mozogjanak az atomkor irányába. |
vegyati v�lasza senki (08:43) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.26. 09:16 | v�lasz | (#33129) | |
Ez tetszik, szép kijelentés, elég általános ahhoz, hogy semmit se mondjon. Én meg azt mondom, hogy a szkeptikus gondolkodású, tudományos módszert, mint alapelvet használó, kísérletezõ kedvû emberek vitték elõre a dolgokat. Õk azok akik megvalósították és tudományos alapokon bebizonyították, hogy lassan az egyik ágról a másikra feljebb másztunk. Az olyan gondolkodásúak, mint te ugyanazon az ágon ülve büszkén kijelentik, hogy már repülünk (esetleg átléptük a fénysebességet is?)
Ha a "szkeptikusok" számodra pejoratív jelzõ és elítélendõ metódus, akkor mi számodra az elfogadható, követhetõ gyakorlat? |
senki v�lasza tamas55 (05:31) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.06.26. 08:43 | v�lasz | (#33128) | |
Szkeptikusok, ha nem lennének körülöttetek emberek ,akkor ti még mindig azon a faágon ülnétek ahova anyátok szült, mert még a szomszéd ágra sem merészkednétek. |
tamas55 v�lasza dr Bubó (15:15) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.26. 05:31 | v�lasz | (#33102) | |
Amig Te ide faszsagokat irsz, addig en itt valaszolok a faszsagokra.
Te vagy az aki Blikk szitu anyagokbol tajekozodik, en vagyok az aki szakmai publiaciot olvas, kerlek ne keverd ossze. Ha ideirsz valamit akkor vagy vallalod, vagy nem, de ha nem akkor mi a fasznak irod. (Jo igy a stilus? Probalok alkalmazkodni hozzad, bazdmeg!) |
EDu v�lasza dr Bubó (11:56) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.06.25. 22:41 | v�lasz | (#33086) | |
Én találtam egy másik gyártó céget is: Hymato Products Kft - Huminiqum névvel forgalmaz huminsav készítményt, és találtam egy mlm-es céget is. Talán lesz még kutatás a termékkel.. |
jafar v�lasza dr Bubó (12:13) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.25. 19:37 | v�lasz | (#33064) | |
"jafar! Sohase jutott eszedbe, hogy az "evidence based medicine" gyengeségeit górcsõ alá vagyed?"
Bubó! Eddig rengeteget írtál, de sajnos még nem jutottál el odáig, hogy a módszert kritizáld. Addig jutottál el, hogy a gyógyszerkutatásban dolgozó csalókat kritizáltad. Most már szívesen olvasnám a bizonyíték alapú orvoslás, mint tudományos módszer kritikáját is. Tudom, már mondtad: a módszer azért rossz, mert lehet benne csalni. Én viszont úgy vagyok vele, hogy a bûnözõk miatt nem a törvényeket kell eltörölni, hanem a bûnözõket bezárni. Amíg te is azok közé tartozol, akik szerint "a tudomány bûnös, mert ledobták az atombombát", addig nem fogunk tudni kommunikálni. Én is barátilag mondom. |
Sanya v�lasza dr Bubó (15:20) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.06.25. 17:19 | v�lasz | (#33019) | |
Megint elõtört belõled a vulgarismus? Csak nem a srokbaszorítottság hozzta ki megint?
Aki szemfényvesztésre adja a fejét, annak bírnia kell a stresszt, ha fülöncsípik. |
dr Bubó v�lasza tamas55 (13:29) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.06.25. 15:20 | v�lasz | (#33011) | |
Ehhez nekem nincs kozom, csak informacioim vannak. Amennyiben barmilyen kerdesed van, az illetekeseket keresd meg...engem meg hagyjal a f...ba. Kosozonom. |
dr Bubó v�lasza tamas55 (13:33) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.06.25. 15:15 | v�lasz | (#33009) | |
Természetesen kelatra gondolok. Elutes (mistyping)volt, nézdd el nekem. En ennek a cegnek az alkalmazottja voltam. Egyebkent buzerald le az MTA-t (prof dr. Alfoldi Lajost, az OOI-et (prof. Farkas Emilt), a Honved Sportelettani Laboratoriumot is (dr. Petrekanits Mate)... Megadom a cimuket, ha kell, es nyugodtan ird meg "szkeptikus" f...sagaidadat...NE NEKEM...NEKIK! Biztosan nagyon fogjak ertekelni a hozzaszolasaidat. Engem termeszetesen azert fizettek, hogy ezekbol a tudomanyos anyagokbol probaljak penzt csinalni. A tudomanyos anyagok keszitesehez viszont semmi kozom nem volt. Ulj ma ra a lora... mar ugy ertem a rendes iranyba! Ha a lo segge fele nezel, tegy 180 fokos fordulatot! Es meg valami: ha te a lekozolt anyagokbol akarsz tajekozodni, bizonyara szamodra a Blikk, vagy a Kiskegyed bir a legmagasabb impakt faktorral. Az emlitett keszitmeny OTC gyogyszer kategoriaban ma is kaphato - netan reklamalnal az Orszagos Gyogyszereszeti Intézetnel is? Tedd meg! De ne nekem vakeralj! Erre nekem sem idom, sem turelmem nincs. Azzal szorakozz, akik ezeket az engedelyeket kiadtak. Remelem sikerrel jarsz majd.
|
Ugr�s oldalakra: [[1], 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39] |