F�rum / MLM,multivitaminkészítmények,p ro-contra....
Ugr�s oldalakra: [[1], 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8] | Id�ben cs�kken� |
fairi v�lasza rambaldi (21:04) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.17. 21:56 | v�lasz | (#22840) | |
"Tehát nincsenek kettõs vaktesztek:-)"
pedig jók lennének! http://criticalbiomass.freeblo g.hu/archives/2008/11/29/Place bo/ Ez egy ciki történet antidepresszánsok történetében.. Minden olyan szert kettõs vakpróba alá KÉNE vetni amiben nagy a szubjektivitás szerepe.. Na akkor az MLM-ek,készítményeik: táplálékkiegészítõként vannak nyilvántartva,ha OGYI számmal el lennének látni nem is hõbörögnék(itt se senki),de sztem senki sem.. Ehelyett a könnyebb utat járták be,és semmi(vagy elérhetetlen) vizsgálat alapján állítják sokszor amit mondanak.. Eddig 4 MLM-et néztem meg neked nem tetszett,de azért ha unatkozol megkeresheted azokat a vizsgálatokat amire szeretnek hivatkozni a honlapokon.. Nuskin mondjuk szokott csinálni teszteket,azokon lehet jól rágódni,de anekdotákon lehet? ". Az árusításakor a címkén utalni kell a tradicionális alkalmazásra való hivatkozással, hogy hatásbizonyító közvetlen vizsgálatok nélkül engedélyezték" MLm termékre ez nem lehet?persze az összes anyagot nem lehet megvizsgálni,mondjuk nem ártana,sztem végig lesznek idõ múlva nézve.. Ám az MLM csodatermékeinek nagy része nincs.. (Igazán nem is fontos na,sztem már emberen kívül ez senkit nem érdekel..) nem is a termék a lényeg,hanem a felépítés,meg a beszervezés:) De akkor lehetne árat csökkenteni,de tudom az ár nagy részét a felsõ vezetõk maguk közt szétosztják,és kevés csurran alulra is.. |
rambaldi v�lasza gombi (19:03) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.17. 21:04 | v�lasz | (#22834) | |
Tehát nincsenek kettõs vaktesztek:-)
Nem akartam ennyire emlélyedni ebben, inkább az elviséget kritizáltam. Gyógyhatású készítményen belül lézetik a hagyományos növényi gyógyszer kategória, aminek jellemzõje, hogy Európai Uniós kategória. Ezt vette át Magyarország is. Csak öngyógyszerezésként alkalmazható, szájon át, külsõleges vagy inhalálva. Növényi anyag(ok)ból áll (másodlagosan lehet vitamin és ásványi anyag is). Feltétele, hogy legalább 30 évig (ebbõl 15-öt az EGT területén) erre a célra alkalmaztak. Nem kell bizonyítani, ha szerepel az Európai Gyógyszerügynökség Növényigyógyszer-bizottsága listáján vagy monográfiáján. Az árusításakor a címkén utalni kell a tradicionális alkalmazásra való hivatkozással, hogy hatásbizonyító közvetlen vizsgálatok nélkül engedélyezték |
gombi v�lasza rambaldi (13:09) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.17. 19:03 | v�lasz | (#22825) | |
"Elárulok egy apró titkot: a gyógyhatású készítményeknél az "irodalmi adatok alapján " nem tartalmaz kettõs vaktesztet, mégis elfogadják."
EZ azért nem pont így van. Az irodalmi adatok rendszerint gyógynövények gyógyszerkönyvbe vett alkaloidjai! Hatásvizsgálatok voltak anno. Azok a készítmények tartoznak ebbe a kategóriába, amik nem élelmiszerek (azaz nem tápkiegészítõk) és nem gyógyszerek ill. nem egyebek (jogszabaly szerint). Rendszerint gyógynövények, NEM KIVONATOLVA! Es itt az OGYI ellenöriz, minden GMP-nek megfelelõ jogszabályt betartattnak. OGYI rendszeresen ellenõriz gyártócégeket is. Nem csak papiros ellenörzés létezik. Ettöl függetlenül tápkieg gyartó cég is lehet GMP-s, csak azt nem ellenörzik. Ezen kivül a tápkieg az valami makro/mikro tápanyag kivonatolva, nincs hatásvizsgálat, mert nem tulajdonítható neki GYÓGYHATÁS. Sem reklámokban, sem egyébként.. A gyógyhatású kategória amúgy megszünõben van, ha jól emlékszem 2 éven belül csak "gyógyszer" és "tápkieg" kategória lesz. "2. § E rendelet alkalmazása szempontjából gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású készítmény az a természetes eredetû anyagot tartalmazó készítmény, amely kedvezõ biológiai hatással rendelkezik, orvosi elõírás nélkül is alkalmazható és amely elõírásszerû használat esetén egészségi ártalmat nem okoz." http://net.jogtar.hu/jr/gen/ge tdoc.cgi?docid=98700010.eum |
rambaldi v�lasza fairi (12:44) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.17. 13:09 | v�lasz | (#22779) | |
Á, nem érdemes ezt magyarázni, úgy hülyeség, ahogy van:-)
Elárulok egy apró titkot: a gyógyhatású készítményeknél az "irodalmi adatok alapján " nem tartalmaz kettõs vaktesztet, mégis elfogadják. "Amit mondtam "alapigazság",ha nem árt(ezt a tapasztalat eldönti" ez inkább vicc kategória:-) Honnan tudod, hogy nem ártott? Megérzed azonnal, ha mondjuk karcinogén hatású egy készítmény? Érted, vagy betûnként magyarázzam:-))))) |
fairi v�lasza rambaldi (11:36) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.17. 12:44 | v�lasz | (#22776) | |
"Nem értem a logikádat. Fikázol itt mindenféle terméket, követeled a bizonyítékokat a forgalmazóktól, miközben te is úgy döntesz ha használsz egy terméket, hogy : "Ha ártani nem árt, akkor jó,ha még használ mis vmit az szuper:)"
Ez aztán a tudományosan megalapozott vélemény:-)))" kellene keresni perszáz önkéntest kettõs vakpróba,deez nem könyû összehozni.. legtöbb MLM képesek semmi teszt nélkül is állítani hogy ez csodaszer,meg 100%-os hatásfok,meg rengeteg fantáziadús csodatörténet... Amit mondtam "alapigazság",ha nem árt(ezt a tapasztalat eldönti,ha tömeges rosszullét akkor nem érdemes szedni) akkor:vagy használ,vagy nem(ez a nehezebb,mivel placebohatás is van,ezért alkalmaznak kettõs vakpróbát).. Egyértelmû voltam,vagy betûkként magyarázzam el?:) |
rambaldi v�lasza fairi (19:07) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.17. 11:36 | v�lasz | (#22770) | |
Nem értem a logikádat. Fikázol itt mindenféle terméket, követeled a bizonyítékokat a forgalmazóktól, miközben te is úgy döntesz ha használsz egy terméket, hogy : "Ha ártani nem árt, akkor jó,ha még használ mis vmit az szuper:)"
Ez aztán a tudományosan megalapozott vélemény:-))) "Neten meg minden termékrõl lehet vmit találni:)" És pont az ellenkezõjérõl is. Na, szerintem gondold át újra a helyzetet, mert legalább 5 oldal feleslegesen született:-) |
fairi v�lasza acai (13:18) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.06. 19:10 | v�lasz | (#21990) | |
"Tehát egészséges az acai...ez engem igazolt:-) "
te tudsz olvasni,hol állítottam h hasztalan,kérlek idézd meg... Funkcionális analfabéta vagy? "Inni kell belõle néhány kortyot, viszel be antioxidánst, hozzájárulsz az egészséged megõrzéséhez és még az íze is jó. " A hazai alma,körte,cseresznye,többi nálunk és környéken honos gyümölcs nem jó? Azokban is van vitamin,antioxidáns minden..Antioxidánst a növény nem miattunk termeli,neki is létfontosságú.. Miért jobb ez a méregdrága acai gyümölcs,mint a mieink?? Dél-Ameriaik ezt eszik,náluk az alma nem terem meg(pont) Mitõl misztikusabb egy távolról jött gyümölcs?Mert messzi országi termékre azt írunk amit akarunk,mert qrva drágán lehet eladni és a kereskedõ megtömheti vele a zsebét? Egy igazi gyümölcs,ami nálunk terem rosszabb mint egy kivonat,vagy pár kanál nektár? Acaiban van antioxidáns,ez jó,van vitamin,ez jó,van rost ez jó..És? Olyan tanulmány érdekel ami szerint az acait megéri megvenni horribilis összegért,és mondja le a finom almáról,körtérõl,hazai gyümölcsökrõl!" na fuss neki még egyszer,sztem 2 oldal feleslegesen született..... |
fairi v�lasza rambaldi (13:04) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.06. 19:07 | v�lasz | (#21989) | |
Ha ártani nem árt, akkor jó,ha még használ mis vmit az szuper:)..
Ez az én filozófiám:) Kettõs vakpróbát magamon nem tudok csinálni..:( ha terméket válaszoltok be megyek egy boltba,és átnézem a választékot,megnézzük az árát.. ha személyes tanácsot,MLM-es tanácsára meg sose adok... Mivel õ terméket akar elsózni,beszervezni etc... Neten meg minden termékrõl lehet vmit találni:) |
fairi v�lasza acai (13:11) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.06. 19:02 | v�lasz | (#21988) | |
Tényleg te elolvasod ami írok,vagy zsigerbõl nyomsz egy választ?
idézed be ahol azt állítottam az MLM termék szar,azt állítom nem éri meg az árát,mivel nem jobbak mint a kereskedelmi boltok termékei.. Igazán ez a fõ kérdés a topicnak is.. "Kifogásolhatod az egyes tagok marketing eszközeit" kivétel erõsíti a szabályt.. Ha megtaláljuk akik normálisan és észérvekkel akarják terjeszteni a termékeket,azokat kivesszük a virtuális kalapból,és utána érvényes az általánosítás:) |
tamas55 v�lasza acai (13:09) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.06. 13:46 | v�lasz | (#21984) | |
Egyetertek, tulzo altalanositas az, hogy az mlm-ber terjesztett arucikkek ocskak.
Kozelebb jar az igazsaghoz, hogy messze nem olyan jok, mint az arusok a reklamok probaljak elhitetni, es legtobbszor nem letezo szuksegletet probalnak kielegiteni, azaz feleslegesek. Az mlm elso dolga, hogy mestersegesen keresletet generaljon, hogy meggyozze a vevot arrol, hogy neki szuksege van a portekara, amirol sosem hallott es magatol soha nem venne meg. Az acai nagyon jo pelda erre. A masik az ar es ertek viszonya. Az acai peldajanal maradva: mennyibe kerul a napi "antixoidans" szukseglet acai keszitmenybol fogyasztva? Mannyibe kerul ugyanennyi antioxidans mas, normalis, hetkoznapi forrasbol, elelmiszerbol? A harmadik az emberi kapcsolatok felegetese. |
acai v�lasza fairi (15:01) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.06. 13:18 | v�lasz | (#21983) | |
Tehát egészséges az acai...ez engem igazolt:-)
"csak azt írja nem különlegesebb mint bármi más.. nem érdemel extra figyelmet,nem ér többezer Ft-ot,mert nem ad akkora pluszt,mert nála tízszer olcsóbb gyümölcs is ugyanakkora antioxidáns-emelkedést okozott.. Persze ha neked külön boldogságot okoz hogy többezer Ft-ért ihatsz egy kanalat a levébõl(ami napi antioxidáns igény töredékét adja,mert minimum kéne belõle pár deci,de akkor hetente kéne venned a lötyõt,ami már irtó drága),akkor lelked rajta,de ezért azt a hülye nicknevet nem kellett volna választani:)" Ez a te szubjektiv véleményed, ezt nem írja a cikk. De tudom, hogy aki ennyire elfogult az mlm cégekkel, annak bármit írhatok, csak egyféleképpen tudod megítélni a bizonyítékokat |
acai v�lasza fairi (20:56) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.06. 13:11 | v�lasz | (#21982) | |
Nem istenítem. Itt az mlm-et kritizálod az üzletpolitikájukat meg a szar termékeket. Az aloe is jó, bár nem mindenre. Az acai is jó. És még sorolhatnám. Kifogásolhatod az egyes tagok marketing eszközeit, de ezzel a kritikával illethetsz bármilyen marketinkommunikációs eszközt |
acai v�lasza vegyati (19:40) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.06. 13:09 | v�lasz | (#21981) | |
Ó, hát az a probléma, hogy te összehasonlítod a gyümölcsöket méghozzá szubjektív módon. Semmi értelme , ugyanis a gránátalmában viszont nincsenek egészséges zsírsavak! Maradjunk a témánál: az mlm termékek szarok.
Ez nem igaz. |
rambaldi v�lasza fairi (21:41) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.06. 13:04 | v�lasz | (#21980) | |
Nem is kell egyfolytában szedni semmi. Az említett kiegészítõket csak a placbo effektus miatt szeded?
|
fairi v�lasza Legato (21:05) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.04. 21:41 | v�lasz | (#21940) | |
Aloe verát(FLP) régebben allergia ellen ajánlotta egy MLM-es,íze szörnyû volt,drága volt és igazán látványos javulást nem produkált(magyarul szednem kellett allergia elleni gyógyszert is)..
Allergiámat kinõttem,nem szedek ellene semmit,de "eltûnt" jópár éve.... õsszel,vagy vmi járványos idõ alatt 500mg C-vitamint szoktam szedni,általában nem is ér el járvány engem.. Vizsgaidõszak alatt biloba szokott lenni... Jelenleg semmit.. Persze próbáltam sokmindent(mivel egyik barát MLM-es mindig rámsózza a legtutibb szert ,akkor szedjük be-elven megeszem,mondjuk csodát még nem tapasztaltam,lehet a hozzáállásom miatt),de nekem ez a rendszeres tablettazabálás nem jön be |
Legato v�lasza fairi (20:56) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.04. 21:05 | v�lasz | (#21939) | |
Ti szedtek valamilyen multivitamin táplálék kiegészitõt? |
fairi v�lasza acai (10:00) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.04. 20:56 | v�lasz | (#21938) | |
Egyre válaszolhatnál,miért isteníted ezt a növényt?
Picit utánanéztem az általad megadott tanulmányban levõ sárkányfûárus cégnek.. Vhol csináltak egy ORAC összehasonlítást.. Mondjuk fenntartással érdemes kezelni,mivel egy rivális keze, mintha benne lenne! http://www.onlinescamsuncovere d.com/images/compare.pdf http://www.onlinescamsuncovere d.com/monavie-juice-scam.html centrum tabletta nem is olyan rossz,mondjuk alacsony az ORAC szintje,de multivitamin,nem az antioxidánsra megy... |
vegyati v�lasza acai (09:41) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.04. 19:40 | v�lasz | (#21936) | |
"Milyen hátrányra gondolsz?" Abban az angol szövegben, amit beidéztem (#21889) az van, hogy a nicked, azaz acai az antioxidáns kapacitását tekintve lemaradt (=hátrányban van) pld. a gránátalmával, fekete áfonyával ill. vörös borral összehasonlítva. (Igaz, megelõzi a teát, narancsot és almát.) Az igaz, hogy "érzelmileg viszonyulok" az mlm eladási formához, de ez nem változtatja meg a tudományosan igazolt tényeket. |
fairi v�lasza acai (09:54) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.04. 15:35 | v�lasz | (#21934) | |
Válaszollt???
Senki nem válaszolt,na idézz ide,így csak levegõbe beszélsz..Ebben profi vagy! Egyetlen szakértõ,aki ért az gombi,világosan leírta már többször mi a helyzet.. persze van aki hiszi h érti,de igazán csak a prospektust tudják visszaböfögni(magyarul tud olvasni,azért haladás),de valahogy nekik se megy,mert annyira keveset keresnek be se merik bevallani:) jaj,de ciki pénz után kérdezni,pedig h tudnak milliókkal dobálózni:) "amikor kapsz, jönnek a nevetséges kifogásaid, mint pl, hogy nekünk nincs is szükségünk ezekre a növényekre:-))" Én is találtam,ami szerint van benne antioxidáns,de nem jelentõsebb mint egy hétköznapi almában... Gyümölcsbe van antioxidáns,mily meglepõ,nélküle életképtelen lenne a növény,növényélettant nem ártana tanulni... Ha nem tudnád a C-vitamin és az E-vitamin is antioxidáns hatású.. Ilyen erõvel bármelyik termékre rá lehetne írni h antioxidáns,amibe aszkorbinsavat tesznek:) Bármelyik gyümölcs csodanövény,vmit felkapnak,lényeg jól drágán el lehessen adni(távoli országok gyümölcsei a menõk,senki nem ismeri az jó,így bármit állíthatsz róla,acai erre jó példa,még a wikin is csak egy csonk van róla) "Illetve te nem tudod honnan, de ez a te korlátod. Menj ki egy piacra és kérdezz meg egy õstermelõt, na ott hallasz majd öntömjénezést:-)" MLM mellett elbújik ti elõ tudtok adni elõadáson,voltam már többször... Igazán "jó" elõadó szerint a gyümölcs(bármelyik legyen,noni,aloe vera kivonat,búzafû,pár csodanövény) mindenre jó,ráktól át az AIDS-en át,bármi bajra azonnal ajánlják,ha nem segít akkor te vagy a hibás,mivel keveset szedtél be... persze OGYI szám nincs,GVH szeret is kiosztani büntetéseket... Acai semmi extra,ugyanolyan mint a többi gyümölcs,csak te kezdted itt isteníteni.. "A kereskedelemhez, üzlethez nem értesz, ez nyilvánvaló" szemérmetlenül hazudni tudni kell,eladott termék az isteni,és ha vki beteg azonnal a saját terméket kell ajánlani,és nem árt egy kis gyógyszeripar szidás se:) Nem árt szûklátókörûség,nehogy ártsanak a tények,még nekem ellentmondó cikkben is bele kell látni h nekem van igazam.. Profin kell személyeskedni,és a kérdésekre nem válaszolni(vagy másra),mert igazság kínos lehet majd ha vastagbõrt növesztek a pofámra akkor bele vágok az MLM kereskedelembe:) |
fairi v�lasza acai (10:00) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.04. 15:01 | v�lasz | (#21932) | |
"A 12 és 24 óra után levett vér- és vizeletminták JELENTÕS antioxidánsszint-növekedést mutattak MIND az acait, MIND az ALMALEVET fogyasztó csoportnál"
Engem igazolt,de külön nem ajánlottak az acait.. Ez engem igazol,tudom vallási fanatikusokkal nem érdemes vitatkozni,akik ha vallásuk tárgyát látják azonnal orgazmust kapnak,és lényegtelen mi van mellé írva,akkor is önigazolást látnak benne.. Cikk korrekt,nem írja haszontalan a növény,miért lenne bármelyik gyümölcs haszontalan,csak azt írja nem különlegesebb mint bármi más.. nem érdemel extra figyelmet,nem ér többezer Ft-ot,mert nem ad akkora pluszt,mert nála tízszer olcsóbb gyümölcs is ugyanakkora antioxidáns-emelkedést okozott.. Persze ha neked külön boldogságot okoz hogy többezer Ft-ért ihatsz egy kanalat a levébõl(ami napi antioxidáns igény töredékét adja,mert minimum kéne belõle pár deci,de akkor hetente kéne venned a lötyõt,ami már irtó drága),akkor lelked rajta,de ezért azt a hülye nicknevet nem kellett volna választani:) |
acai v�lasza fairi (13:13) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.04. 10:00 | v�lasz | (#21930) | |
köszi a linket..nagy öngól volt a részedrõl:-))))))) |
acai v�lasza fairi (12:42) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.04. 09:54 | v�lasz | (#21929) | |
Akkor olvasd rendszeresebben a topicod:-))))
Mások is válaszoltak neked, egy nagy általános buborék amiket írsz, és ezek már kipukkadtak csak nem vetted észre. A kereskedelemhez, üzlethez nem értesz, ez nyilvánvaló. Tudományos igazolást kérsz termékekrõl, amikor kapsz, jönnek a nevetséges kifogásaid, mint pl, hogy nekünk nincs is szükségünk ezekre a növényekre:-)) "Persze nincs benne az az életérzés,hogy vmi csodanövény ki tudja honnan,és nincs mellé egy öntömjénezõ oldalak" Illetve te nem tudod honnan, de ez a te korlátod. Menj ki egy piacra és kérdezz meg egy õstermelõt, na ott hallasz majd öntömjénezést:-) |
acai v�lasza fairi (13:13) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.04. 09:48 | v�lasz | (#21928) | |
:-))
Olyan aranyos, ahogy különféle kifogásokat keresel, amiknek persze semme alapja. Sarkítás gyüjteményeid egyike: "Egyetértek! vagyis ha acait veszel,egyél mellé almát,körtét,banánt és ananászt" Senki nem állította, hogy az acai univerzális élelmiszer, viszont értékes tápanyagokat tartalmaz. Ezáltal megcáfoltam az "mlm-nen szar termékek vannak" idióta megközelítésed. Mellesleg az ananászt miért írtad, annál sokkal jobb az alma, mnek nekünk külföldi gyümölcs:-) Most akkor kell vagy nem? Döntsd már el:-)) "Rák ellen nemcsak az anioxidáns van,nem lehet az embert pár paraméterre leegyszerûsíteni,mint a csodabogyó árusok szeretnék" Van ennél komolyabb kritikád is? Írta valaki, hogy a rák ellen csak az antioxidáns van? Árnyékra vetõdsz folyton |
acai v�lasza vegyati (10:58) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.04. 09:41 | v�lasz | (#21927) | |
Milyen hátrányra gondolsz? Én úgy látom, hogy ha kijönne egy cég almalével és mlm-ben árulná, akkor már az sem tetszene. érzelmileg viszonyulsz az mlm-hez |
fairi v�lasza acai (10:44) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.03. 13:13 | v�lasz | (#21903) | |
Én is találtam tesztet,ahol vizsgálják az acait..
És almalé a rivális xDxDxD http://drinfo.hu/eletmod/alter nativ-fuben-faban.../az-acai-n em-mindenhato-de-jotekony-hata su Mondjuk antocianinban jobb az acai,de kellene külön teszt jelent-e elõnyt magas antocianin ,alma meg más antioxidánsban jobb.. Így kiegyenlített a mérkõzés:) "Dr. Talcott, aki szerint az acai egy kiegyensúlyozott étrend része kellene legyen. " Egyetértek! vagyis ha acait veszel,egyél mellé almát,körtét,banánt és ananászt..xD Nevetséges a kapálózásod,és a vagdalkozásod,csak nevetni lehet rajtad:) még egy jó cikk:http://drinfo.hu/hirek/ig az-/-hamis/hogy-is-van-ez-az-a ntioxidansokkal Rák ellen nemcsak az anioxidáns van,nem lehet az embert pár paraméterre leegyszerûsíteni,mint a csodabogyó árusok szeretnék.. Hát igen a csodabogyó egyszerû megoldást ad,de nem jót... |
fairi v�lasza acai (10:44) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.03. 12:42 | v�lasz | (#21900) | |
"A topicod felvetései többször meg lettek cáfolva mások által is. "
lett a fenét,még válaszolni se válaszolt senki:) Eddig mellébeszélés lett bõven.. Persze minél változatosabb kell enni,van nagy változatosság,almát csak azért említettem,mivel az a legközönségesebb... Véletlenük még cikk is volt róla.h milyen szuper:) "Ne viccelj már, ezek nevetséges kifogások." miért nevetséges,mindazok megvannak amik az élethez kell.. Persze nincs benne az az életérzés,hogy vmi csodanövény ki tudja honnan,és nincs mellé egy öntömjénezõ oldalak.. Hát igen,ha vmit jó drágán veszünk meg,akkor még a placebohatás is tud mükõdni... |
vegyati v�lasza acai (10:45) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | priv�t | 2009.04.03. 10:58 | v�lasz | (#21895) | |
Ez nem válasz arra a tényre, hogy mint antioxidáns, a nicked erõsen hátrányban van a nálunk hétköznapiként számon tartott élelmiszerekkel. Azt nem tudom cáfolni, hogy az acai pép ill. dzsúsz kevésbé ízletes, mint egy pohár finom vörösbor vagy egy marék frissen szedett, érett áfonya. Csak gondolom. |
acai v�lasza vegyati (10:12) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.03. 10:45 | v�lasz | (#21892) | |
De jó, hogy akik behozzák a narancsot, az almát, maraguját, nem így gondolkodnak:-) |
acai v�lasza fairi (00:20) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.03. 10:44 | v�lasz | (#21891) | |
:-))
Szoktál enni narancsot, banánt? Miért? Miért nem jó neked az alma? Ne viccelj már, ezek nevetséges kifogások. Az senkit nem érdekel, hogy te milyen tanulmányokra vágysz. A topicod felvetései többször meg lettek cáfolva mások által is. |
acai v�lasza Ipgaz (23:09) hozz�sz�l�s�ra | el�zm�ny | 2009.04.03. 10:39 | v�lasz | (#21890) | |
Jó megfigyelés. |
Ugr�s oldalakra: [[1], 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8] |